Elke week een prachtig boeket in uw zaak?

Met een bloemenabonnement van Groot in Groen heeft u er geen omkijken meer naar. In Alkmaar worden uw bloemstukken op een vaste tijd gratis bezorgd. Mogen wij kleur geven aan uw winkel, bedrijfspand of restaurant?

Kies voor een bloemenabonnement dat aansluit bij uw bedrijf.

Bij Groot in Groen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo bepaalt u zelf het aantal bloemstukken en de frequentie van de levering. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt? Dan heeft u er geen omkijken meer naar.  

Hoe vaak wilt u verse bloemen in uw zaak?
U kunt kiezen uit een wekelijks of tweewekelijks abonnement. Groot in Groen bezorgt op een vaste tijd uw bloemstukken en neemt de oude bloemen weer mee. De kosten? Die worden maandelijks gefactureerd.

In welke regio bezorgt Groot in Groen?
Alle bedrijven in Alkmaar, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Bergen, Heerhugowaard, Heiloo en Egmond kunnen op onze service rekenen. In Alkmaar worden uw bloemen tevens gratis bezorgd. 

Op zoek naar exclusieve vazen voor uw bloemen?
Wij beschikken over een groot assortiment (leen)vazen die onze verse bloemen complimenteren. Benieuwd naar het aanbod? Neem eens een kijkje in onze winkel. Onze medewerkers adviseren u graag. 

Groot in Groen is premiumbloemist bij Topbloemen. Dat houdt in dat wij een groot assortiment hebben met bloemen van A-kwaliteit.  

offerte aanvragen
Kunt u wel wat groen gebruiken?

Bezoek onze winkel - of neem contact met ons op