Al meer dan 30 jaar is Groot in Groen uw groene speciaalzaak.

In onze winkel vindt u dagelijks verse snijbloemen, prachtige kant-en-klare boeketten en opvallende planten voor binnen en buiten. Ons doel? Uw woonkamer of bedrijfsruimte nóg meer kleur en sfeer geven. 

Toen wij in 1986 begonnen, was de winkel een oerwoud van bloemen en planten.

In die tijd waren bloemen en planten geliefd in huis en tuin. Rond het millennium veranderde dat. Tuinen werden betegeld of geasfalteerd - en de kamerplant verdween steeds meer uit het interieur. 

Toen we enkele jaren later in de crisis terechtkwamen, werd dit effect versterkt. Bloemen en planten zijn nu eenmaal een luxeproduct. Het gevolg? Veel kwekers gingen failliet. Ook Groot in Groen hield met moeite het hoofd boven water. 

Tegenwoordig kunnen onze huizen niet groen genoeg zijn.
Na de crisis bloeide onze zaak langzaam weer op. Tegenwoordig zijn we onmisbaar voor onze klanten. Wij zijn namelijk niet alleen vriendelijk, maar ook gediplomeerd. In elk bloemwerk leggen wij onze creativiteit en komt het vakmanschap van ons personeel tot uiting. 

Ook voor prachtige kamer- en tuinplanten kunt u bij Groot in Groen uw hart ophalen. In onze winkel hebben wij een groot assortiment van de beste kwekerijen. Elke plant wordt met liefde verzorgd, klaar voor een nieuw leven bij u thuis. Op zoek naar een bijzondere plant? Wij bestellen 'm voor u.

ons aanbod
Kleur geven aan uw zaak?

Kies voor een abonnement bij Groot in Groen